muziek 1

KITESURFEN MET MUZIEK, HET IS MOGELIJK

Er zijn altijd meerdere liefdes in mijn leven geweest. Maar degene die het langst bij me is gebleven, is mijn liefde voor muziek. Ik luister thuis naar muziek, wanneer ik op reis ben, in de sportschool, zo goed als overal. Hetgene wat ik het meest vervelende vond aan kitesurfen? Er was geen ruimte voor muziek! Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer het de perfecte combinatie leek! Ik begon mijn zoektocht … en natuurlijk vond ik wat ik zocht, een betaalbare waterdichte MP3!

muziek 3

Mag ik je de Nabaiji SwimMusic 100 presenteren? Het eerste wat je moet weten over deze kleine MP3 is dat het niet wordt aanbevolen om het in zout water te gebruiken, net als bijna elke andere waterdichte MP3-speler … MAAR ik heb het gekocht omdat het slechts € 30, – was. Ik gebruik de SwimMusic 100 nu al meer dan een half jaar en raad eens … Ik heb tot nu toe geen problemen gehad!

De SwimMusic moet 10 uur meegaan, ik weet niet of hij dat precies doet, maar ik weet wel dat ik hem dagenlang kan gebruiken zonder hem op te laden. Het heeft een capaciteit van 2G +/- 330 nummers en een Shuffle-modus. Volgens de website van Decathlons moet de MP3 2 meter waterdicht zijn, maar het pakket zegt 3 meter. Je kunt het opladen via je USB-portal van zowel pc als MAC. Je krijgt ook verschillende maten oordoppen (S, M, L).

Ik gebruik deze MP3 veel! Ik gebruik het niet alleen tijdens kitesurfsessies, maar ik gebruik het ook in de sportschool. Wat ik het leukste vind aan deze MP3, is dat je de muziek een boost kunt geven boven de aanbevolen geluidslimiet (oh, how I like to live dagerously). Ik was verrast hoe goed de oordoppen op hun plaats blijven! Natuurlijk is er wel een kans dat je ze opnieuw in moet doen na een crash. Wanneer je een paar keer crasht of moet bodydraggen, wordt het geluid gedempt door het water in de oordop. Je kunt dit eenvoudig oplossen door in de oordop te blazen. De clip aan de achterkant van de MP3 zorgt ervoor dat deze op zijn plaats blijft. Ik raad wel aan om het onder je wetsuit te klippen. Gewoon voor de veiligheid. 😛

Als je erover denkt om deze Nabaiji SwimMusic 100 te kopen om tijdens je kitesurfsessie van muziek te genieten, houd er dan rekening mee dat deze niet voor zout water is gemaakt. Test de MP3 een paar keer onder de douche voordat je hem gebruikt tijdens je kitesessies en zorg ervoor dat je de jackplug schoonmaakt met kraanwater na je kitesessie, zodat zout het niet beschadigt!

muziek 2
muziek 1

En ook heel, heel, heel belangrijk … Als je deze MP3 gebruikt, hoor je niets anders! Helemaal niets! Wanneer je het gebruikt, moet je je goed bewust zijn van je omgeving, dus gebruik het niet tijdens het kitesurfen als het druk is. Laat me nu maar genieten van die muziek!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
nl_NLNL