vrouwen staand plassen

VROUWEN KUNNEN OOK STAAND PLASSEN

Buiten zittend plassen… Ik weet niet wat andere vrouwen er van vinden maar ik vind het zwaar a-relaxed. Ik schaam me kapot, Ik kan nooit een goed plekje in de bosjes vinden en al doe ik dat wel voel ik me alsnog bekeken. Ik spetter bijna altijd tegen m’n schoenen, broek of wetsuit aan en moet altijd iets of iemand hebben om beet te houden, omdat ik anders om sodemieter. Het allerergste vind ik dan nog die plantjes die af en toe tegen m’n bil lopen te kriebelen. Maar het kan, vrouwen kunnen ook staand plassen.

Ik was er klaar mee en ik ben helaas geen wonderwomen die van nature staand kan plassen. Jawel, ze bestaan echt! Toch kan ik vol trots zeggen dat ik het hele jaar niet meer zittend heb hoeven plassen: Ik heb namelijk een plastuit (aka vrouwenpiemel) gekocht! Weten hoe ik het heb ervaren en de tips die ik heb? Lees dan vooral verder!

Ik heb het eerst thuis geprobeerd. Pure concentratie, want mijn lichaam had zoiets van “waar ben jij nou mee bezig? Staand plassen!? Hier ga ik niet aan meewerken!” Ik heb een kartonnen en een siliconen tuit geprobeerd. De kartonnen was lek. Bah. Dus die is gelijk in de prullenbak geknikkerd. De siliconen tuit ging een stuk beter en is ook nog eens milieuvriendelijker! Het ging zo goed dat ik m’n vriend erbij moest roepen om het met hem te delen, in mijn enthousiasme m’n tuit minder goed vast hield en… oeps, weer mezelf half onder gezeken had. Mijn eerste plas-les was geleerd: blijf geconcentreerd. De 3e keer ging het vlekkeloos: “Man wat geweldig dit!”

En natuurlijk ben ik zo’n type die denkt dat als haar iets één keer is gelukt het voor altijd lukt. FOUT. De eerste keer buiten ging goed. De tweede keer niet. Ik hield mijn tuit vast met één hand, terwijl mijn vingers en yoni (v-box) koud waren, geen gevoel dus daar en achteraf ook geen aanrader. Ik eindigde met een lege blaas, een warm linkerbeen, schaamte van hier tot Tokio en een schaterlachend vriendje. Thanks for the support babe. 

Maar winnaars geven nooit op! Dus ik ging weer thuis oefenen tot ik de techniek helemaal onder controle had. Jup, ik vond het geweldig. Ik vind het ook geweldig om staand naast mijn vriend te plassen, humor noem ik dat. #couplegoals.

Mijn plas-tuit-tips:

  • Oefen eerst thuis, daar sta je wat minder voor “lul” als het langs je benen loopt.
  • Oefen niet 3 keer, zoals ik. Oefen tot het “normaal voelt” en je de handelingen zonder twijfel onder controle hebt. 
  • Plaats beide handen langs de plastuit met duimen die elkaar boven de tuit raken en de vingers aan de onderkant van de tuit, tussen je benen. Je maakt dan eigenlijk een driehoekje met je handen. Zorg dat je van je duimen tot en met je vingertoppen druk houdt. Mocht je met deze techniek wat tè enthousiast plassen, gaat het in ieder geval niet lekken. 
  • Duw je heupen naar voren, het helpt mij ook om mijn billen hierbij wat aan te knijpen. Dit voorkomt dat je over je eigen voeten of schoenen plast.
  • Plas met de wind mee…
  • Voel je je bekeken? Trek een hoodie of poncho aan en doe je capuchon over je hoofd, hierdoor kan je je misschien wat beter afsluiten.
  • Ohja, bereid je vriend(en) ook even voor op jou als nieuwe plasbuddy voordat je er pontificaal naast gaat staan…

Ik zei het toch? Vrouwen kunnen ook staand plassen!

  •  
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
nl_NLNL