Alle posts

Kitesurf dakkoffer
Accessoires

EEN KITESURF DAKKOFFER

Ik heb al ruim een jaar dakkoffer. Jawel, een echte kitesurf dakkoffer! Sinds ik er mee rijd krijg ik regelmatig vragen van mede kitesurfers, dus hierbij de meest gestelde vragen op een rijtje!

Read More »
kitesurfen: duursport of krachtsport
Interviews

KITESURFEN: DUURSPORT OF KRACHTSPORT?

Kitesurfen, wat voor een sport is dat nou? Is het een duursport of een krachtsport? Wat vinden die Pro’s hiervan en hoe trainen zij eigenlijk? Wil je antwoord op deze vragen? Lees dan vooral verder!

Read More »
vrouwen staand plassen
Girltalk

VROUWEN KUNNEN OOK STAAND PLASSEN

Buiten plassen, voor vrouwen niet zo makkelijk als voor mannen. Tijdens het plassen voel je je bekeken, val je om of kriebelt er een plantje tegen je bil. Dat kan makkelijker. Jawel, vrouwen kunnen ook staand plassen!

Read More »
Maak je eigen balance board
Accessoires

MAAK JE EIGEN BALANCE BOARD

Een balanceboard. Super leuk, maar behoorlijk prijzig… Tenzij je er natuurlijk een zelf maakt! Lees en zie hier hoe ik mijn eigen balanceboard heb gemaakt.

Read More »
kitesurfer op de bank
Tricks & Tips

VOOR DE KITESURFER DIE OP DE BANK ZIT

Er zijn ontzettend veel redenen te verzinnen waardoor jij en ik niks anders kunnen dan thuis blijven. Daar komt ie, de verveling… Wat nu!? Dit lijstje is voor de (hopelijk niet) toekomstig thuiszittende ik. Wie weet heb jij er ook wat aan of wie weet heb jij nog wel betere tips!!

Read More »
november portugal algarve kitesurfen
Reizen

NAAR DE ALGARVE IN NOVEMBER

Of je in november een beetje kunt kitesurfen in Algarve Portugal? Jazeker en nog beter dan we hadden gedacht! Lees hier over onze trip naar de Algarve.

Read More »
Reizen

GEK GEWORDEN OP MADNES

Een festival waar je niet alleen je energie kwijt kan op de ontzettend gave muziek maar ook bij alle activiteiten en sporten die er te beleven zijn. Wil je iets meer rust? Prima, doe jij toch gewoon mee met yoga? Want ook dat kan! Lees hier mijn verhaal over Madnes, Amelands leukste festival.

Read More »
Girltalk

EINDELIJK EEN OPLOSSING VOOR MIJN LICHAAMSHAAR

Lichaamshaar, de een z’n vriend de ander z’n vijand. Kitesurfen in een bikini of bombshell… Nee, ik ben dan niet zo zeker met al mijn lichaamshaartjes, maar daarvoor heb ik een oplossing gevonden! Lees hier wat mijn oplossing is voor lichaamshaar.

Read More »
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL