Alle posts

Tricks & Tips

VOOR DE KITESURFER DIE OP DE BANK ZIT

Er zijn ontzettend veel redenen te verzinnen waardoor jij en ik niks anders kunnen dan thuis blijven. Daar komt ie, de verveling… Wat nu!? Dit lijstje is voor de (hopelijk niet) toekomstig thuiszittende ik. Wie weet heb jij er ook wat aan of wie weet heb jij nog wel betere tips!!

Read More »
Reizen

NAAR DE ALGARVE IN NOVEMBER

Of je in november een beetje kunt kitesurfen in Algarve Portugal? Jazeker en nog beter dan we hadden gedacht! Lees hier over onze trip naar de Algarve.

Read More »
Reizen

GEK GEWORDEN OP MADNES

Een festival waar je niet alleen je energie kwijt kan op de ontzettend gave muziek maar ook bij alle activiteiten en sporten die er te beleven zijn. Wil je iets meer rust? Prima, doe jij toch gewoon mee met yoga? Want ook dat kan! Lees hier mijn verhaal over Madnes, Amelands leukste festival.

Read More »
Girltalk

EINDELIJK EEN OPLOSSING VOOR MIJN LICHAAMSHAAR

Lichaamshaar, de een z’n vriend de ander z’n vijand. Kitesurfen in een bikini of bombshell… Nee, ik ben dan niet zo zeker met al mijn lichaamshaartjes, maar daarvoor heb ik een oplossing gevonden! Lees hier wat mijn oplossing is voor lichaamshaar.

Read More »
Tricks & Tips

LEREN KITESURFEN? NEEM VEILIG LES

Kitesurfen is een prachtige sport. Maar dat je een goede kiter bent of kent betekend niet dat hij of zij ook een goede instructeur is. Wil jij graag leren kitesurfen? Lees hier mijn advies.

Read More »
Interviews

INTERVIEW: KITE4LIFE

Kite4Life is een stichting die kankerpatiënten en overlevers van kanker, samen met hun directe naaste kennis wil laten maken met kitesurfen. Lees hier over Kite4Life inclusief een interview en een event vlog.

Read More »
Woordenschat

KITESURF WOORDENSCHAT VOOR DUMMIES: VAAR STIJLEN

Er zijn heel veel woorden in onze kitesurfwereld. Je hoeft ze niet allemaal te kennen om een goede of misschien zelfs geweldige kitesurfer te zijn, maar soms kunnen ze gesprekken een stuk eenvoudiger maken. Lees hier over de verschillende vaarstijlen.

Read More »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL