Alle posts

kite4life market & talkshow
Interviews

TERUGKIJKEND OP DE KITE4LIFE MARKET & TALKSHOW

De Kite4Life Foundation is een organisatie die kanker patiënten/overlevers en hun naasten kennis laat maken met het kitesurfen. Op 13 september 2020 kwam de market van Kite4Life online waar geboden kon worden op verschillende gave producten, uitjes en clinics. Op 20 september 2020 vond de Kite4Life talkshow plaats waarbij het opgebrachte bedrag bekend werd gemaakt.

Read More »
Kitesurf dakkoffer
Accessoires

EEN KITESURF DAKKOFFER

Ik heb al ruim een jaar een dakkoffer. Jawel, een echte kitesurf dakkoffer! Sinds ik er mee rijd krijg ik regelmatig vragen van mede kitesurfers, dus hierbij de meest gestelde vragen op een rijtje!

Read More »
kitesurfen: duursport of krachtsport
Interviews

KITESURFEN: DUURSPORT OF KRACHTSPORT?

Kitesurfen, wat voor een sport is dat nou? Is het een duursport of een krachtsport? Wat vinden die Pro’s hiervan en hoe trainen zij eigenlijk? Wil je antwoord op deze vragen? Lees dan vooral verder!

Read More »
vrouwen staand plassen
Girltalk

VROUWEN KUNNEN OOK STAAND PLASSEN

Buiten plassen, voor vrouwen niet zo makkelijk als voor mannen. Tijdens het plassen voel je je bekeken, val je om of kriebelt er een plantje tegen je bil. Dat kan makkelijker. Jawel, vrouwen kunnen ook staand plassen!

Read More »
Maak je eigen balance board
Accessoires

MAAK JE EIGEN BALANCE BOARD

Een balanceboard. Super leuk, maar behoorlijk prijzig… Tenzij je er natuurlijk een zelf maakt! Lees en zie hier hoe ik mijn eigen balanceboard heb gemaakt.

Read More »
kitesurfer op de bank
Tricks & Tips

VOOR DE KITESURFER DIE OP DE BANK ZIT

Er zijn ontzettend veel redenen te verzinnen waardoor jij en ik niks anders kunnen dan thuis blijven. Daar komt ie, de verveling… Wat nu!? Dit lijstje is voor de (hopelijk niet) toekomstig thuiszittende ik. Wie weet heb jij er ook wat aan of wie weet heb jij nog wel betere tips!!

Read More »
november portugal algarve kitesurfen
Reizen

NAAR DE ALGARVE IN NOVEMBER

Of je in november een beetje kunt kitesurfen in Algarve Portugal? Jazeker en nog beter dan we hadden gedacht! Lees hier over onze trip naar de Algarve.

Read More »
nl_NLNL