Alle posts

Interviews

INTERVIEW: KITE4LIFE

Kite4Life is een stichting die kankerpatiënten en overlevers van kanker, samen met hun directe naaste kennis wil laten maken met kitesurfen. Lees hier over Kite4Life inclusief een interview en een event vlog.

Read More »
Woordenschat

KITESURF WOORDENSCHAT VOOR DUMMIES: VAAR STIJLEN

Er zijn heel veel woorden in onze kitesurfwereld. Je hoeft ze niet allemaal te kennen om een goede of misschien zelfs geweldige kitesurfer te zijn, maar soms kunnen ze gesprekken een stuk eenvoudiger maken. Lees hier over de verschillende vaarstijlen.

Read More »
Reizen

DE TRIP: KITESURFING IN KALPITIYA, SRI LANKA

Als je denkt aan mogelijke kitesurfbestemmingen, is Sri Lanka misschien niet een van je eerste gedachten. Maar ze hoort er zeker wel bij! Lees hier over onze reis naar Kalpitiya, van het eten tot en met de kitesurfspots.

Read More »
Tricks & Tips

EEN KITESURF VAKANTIE BOEKEN

Een kitesurf vakantie boeken kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. Al helemaal als je geld boom niet zo volgroeid is. Lees hier mijn tips voor het boeken / plannen van een (goedkope) kitesurf vakantie.

Read More »
Interviews

KIJK UIT VOOR KORAAL

Koraal is prachtig. Maar wist je ook dat koraal de reden is dat veel (kite) surfers gewond raken tijdens een (kite)surfvakantie? Lees hier het verhaal van Maren en doe de quiz.

Read More »
muziek 1
Accessoires

KITESURFEN MET MUZIEK, HET IS MOGELIJK

De grootste liefde in mijn leven zal altijd muziek zijn. Gelukkig heb ik een manier gevonden om ook naar mijn favoriete muziek te luisteren op het water! Lees hier welk apparaatje ik heb gevonden.

Read More »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL