Alle posts

Reizen

GEK GEWORDEN OP MADNES

Een festival waar je niet alleen je energie kwijt kan op de ontzettend gave muziek maar ook bij alle activiteiten en sporten die er te beleven zijn. Wil je iets meer rust? Prima, doe jij toch gewoon mee met yoga? Want ook dat kan! Lees hier mijn verhaal over Madnes, Amelands leukste festival.

Read More »
Girltalk

EINDELIJK EEN OPLOSSING VOOR MIJN LICHAAMSHAAR

Lichaamshaar, de een z’n vriend de ander z’n vijand. Kitesurfen in een bikini of bombshell… Nee, ik ben dan niet zo zeker met al mijn lichaamshaartjes, maar daarvoor heb ik een oplossing gevonden! Lees hier wat mijn oplossing is voor lichaamshaar.

Read More »
Tricks & Tips

LEREN KITESURFEN? NEEM VEILIG LES

Kitesurfen is een prachtige sport. Maar dat je een goede kiter bent of kent betekend niet dat hij of zij ook een goede instructeur is. Wil jij graag leren kitesurfen? Lees hier mijn advies.

Read More »
Interviews

INTERVIEW: KITE4LIFE

Kite4Life is een stichting die kankerpatiënten en overlevers van kanker, samen met hun directe naaste kennis wil laten maken met kitesurfen. Lees hier over Kite4Life inclusief een interview en een event vlog.

Read More »
Woordenschat

KITESURF WOORDENSCHAT VOOR DUMMIES: VAAR STIJLEN

Er zijn heel veel woorden in onze kitesurfwereld. Je hoeft ze niet allemaal te kennen om een goede of misschien zelfs geweldige kitesurfer te zijn, maar soms kunnen ze gesprekken een stuk eenvoudiger maken. Lees hier over de verschillende vaarstijlen.

Read More »
Reizen

DE TRIP: KITESURFING IN KALPITIYA, SRI LANKA

Als je denkt aan mogelijke kitesurfbestemmingen, is Sri Lanka misschien niet een van je eerste gedachten. Maar ze hoort er zeker wel bij! Lees hier over onze reis naar Kalpitiya, van het eten tot en met de kitesurfspots.

Read More »
Tricks & Tips

EEN KITESURF VAKANTIE BOEKEN

Een kitesurf vakantie boeken kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. Al helemaal als je geld boom niet zo volgroeid is. Lees hier mijn tips voor het boeken / plannen van een (goedkope) kitesurf vakantie.

Read More »
Interviews

KIJK UIT VOOR KORAAL

Koraal is prachtig. Maar wist je ook dat koraal de reden is dat veel (kite) surfers gewond raken tijdens een (kite)surfvakantie? Lees hier het verhaal van Maren en doe de quiz.

Read More »
nl_NLNL