Over

kitesurf blog
Foto gemaakt door Valentina Fotografie
Wie is MrsFeisty?

Hoi!

Ik ben Lisanne, ook wel bekend als Stuiterbal, Terror Teek, & MrsFeisty. Die laatste was eigenlijk MissFeisty… Maar omdat die al bezet was op de sociale media heb ik er MrsFeisty van gemaakt. Al 10 jaar lang gebruik ik die bijnaam voor mijn accounts en wordt ik zo genoemd door vrienden en kennissen, dus ik ben er behoorlijk gehecht aan geraakt. Ik voel me aangetrokken tot de ‘feisty things’ van het leven sinds ik geboren ben, dus waarom niet onofficieel getrouwd ermee zijn?

Rond augustus 2016 kwam ik in contact met 2 nieuwe liefdes, niet wetende hoe erg deze mijn leven zouden veranderen: Kitesurfen & mijn vriend. 

Voor deze dag was ik niet geïnteresseerd in reizen (of vakanties). Ik hield mezelf bezig met MMA, fitness en werk. Ik hield van dieren maar lette nooit goed op hun (en mijn) leefomgeving en ik zag niet de schoonheid en kracht van de elementen…

Al die dingen en nog veel meer zijn veranderd sinds ik ben gaan kitesurfen en ik ben super dankbaar voor al die positieve veranderingen!

Het verhaal

Kitesurfen was mijn lust en mijn leven, maar in september 2018 brak ik mijn voet, uiteraard met kitesurfen. Oeps… Daar zat ik dan met heel veel verveling. Uit die verveling was de blog mrsfeisty.com geboren, zodat ik kon bloggen over kitesurfen, wat weer verwaterde vanaf januari 2019, want toen was ik weer fanatiek aan het kitesurfen.

BAM!! Ja, ja, letterlijk! De bestuurster van een Peugeot 207 gaf mij vliegles door in mei 2019 op het mooie achterwerkje van mijn Yamaha MT 07 te duiken. De bestuurder voor mij, van een prachtige gestroomlijnde BMW,  heeft waarschijnlijk gedacht dat hij de grootste meeuw ever op zijn dak had gekregen. SURPRISE! Dat was ik!

Ruim ander half jaar ben ik aan het revalideren van die val. Niks gebroken gelukkig. Maar mijn linker been veroorzaakte behoorlijk wat klachten… en kitesurfen zoals voorheen… Tja, dat lukte me niet.

Ondanks dat ik nog steeds heel hard aan het werken ben om terug te komen op mijn eerder behaalde kitesurfniveau was het lichamelijk maar vooral mentaal behoorlijk afzien. Die prestatie drang die me in het begin heel ver heeft gebracht zit me nu alleen maar in de weg. Dus terug naar het hebben van plezier!

Dat motor ongeluk heeft voor heel veel narigheid gezorgd, maar het besef dat ik er niet meer had kunnen zijn heeft ook iets moois mee gebracht: Het besef dat ik nu leef.

Hier zijn we dan. Op mijn blog die over kitesurfen en nog heel veel meer zal gaan!

Foto gemaakt door Patrick van der Ven
Gesteund door en steuner van:
nl_NLNL