Over

kitesurf blog
Foto gemaakt door Valentina Fotografie
Wie is MrsFeisty?

Hoi!

Ik ben Lisanne, ook wel bekend als Stuiterbal, Terror Teek, & MrsFeisty. Die laatste was eigenlijk MissFeisty… Maar omdat die al bezet was op de sociale media heb ik er MrsFeisty van gemaakt. Al 10 jaar lang gebruik ik die bijnaam voor mijn accounts en wordt ik zo genoemd door vrienden en kennissen, dus ik ben er behoorlijk gehecht aan geraakt. Ik voel me aangetrokken tot de ‘feisty things’ van het leven sinds ik geboren ben, dus waarom niet onofficieel getrouwd ermee zijn?

Rond augustus 2016 kwam ik in contact met 2 nieuwe liefdes, niet wetende hoe erg deze mijn leven zouden veranderen: Kitesurfen & mijn vriend. 

Voor deze dag  was ik niet geïntereseerd in reizen (of vakanties). Ik hield mezelf bezig met MMA, fitness en werk. Ik hield van dieren maar lette nooit goed op hun (en mijn) leefomgeving en ik zag niet de schoonheid en kracht van de elementen…

Al die dingen en nog veel meer zijn veranderd sinds ik ben gaan kitesurfen en ik ben super dankbaar voor al die positieve veranderingen!

Het verhaal

De afgelopen 2 jaar heb ik zo veel mogelijk gekite! Nieuwe grenzen opzoeken is wat ik heerlijk vind en kitesurfen geeft mij de mogelijkheid om dat nog veel meer te doen!

Er is heel veel informatie die je uiteindelijk komt te weten over kitesurfen: tips & tricks, handige accessoires, mogelijke gevaren, etc. Wanneer je voor een paar jaar kite is het meeste waarschijnlijk wel bekend voor je. Maar de enige manier hoe je deze info kan vinden is als je het te horen krijgt van een mede-kiter.

Op 20 september 2018 brak ik alle middenvoetsbeentjes in mijn rechter voet. Kennelijk kan je een sprong met een kiteloop niet landen als je alleen je tenen van je voorste voet in de strap houd… Dus ik mocht niks meer behalve bankhangen… 

Ik kon niet kiten en ook niet werken en had dus genoeg vrije tijd… Dus waarom zou ik niet de (naar mijn mening) ontbrekende info op het internet aanvullen!? En nu zijn we hier, informatie delend via mijn blogs & vlogs! 

Ps: Ik ben weer terug op het water sinds januari 2019, dus als het rustig is op de website… Dan ben ik waarschijnlijk aan het kitesurfen! 😛

Foto gemaakt door Patrick van der Ven
Gesteund door en steuner van:
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL