GEEF KANKER PATIËNTEN EN OVERLEVERS DE GEVOELENS VAN VRIJHEID, HOOP EN TROTS TERUG!

GEEF KANKER PATIËNTEN EN OVERLEVERS HET GEVOEL VAN TROTS HOOP VRIJHEID TERUG!

Hoi! Ik ben Lisanne: 27 jaartjes, werkend in de GGZ & fanatiek kitesurfer. Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik in contact met Baris, een overlever van kanker die de Kite4Life foundation aan het oprichten was. Kitesurfen bleek voor hem en zijn familie de oplossing te zijn om te ontsnappen aan de sleur die de ziekte, ook na de behandelingen, met zich meebracht.

Kite4Life biedt sindsdien kanker patiënten en -overlevers, samen met hun directe naasten, complete kitesurf cursussen aan voor €35,- per persoon. Ditzelfde geldt voor gezinnen die onlangs iemand hebben verloren in de strijd tegen kanker. Normaal zou een cursus voor 2 personen boven de €700,- kosten! Dit jaar heeft Kite4Life al meer dan 70 aanmeldingen! Maarja… dat kost geld.

In mei organiseert Kite4Life daarom het Jump4Life event. Hierbij kunnen deelnemers (zoals ik) zich laten sponsoren per gesprongen meter of gevaren kilometer. Een soort sponsorloop voor kitesurfers. Je kunt me al sponsoren voor 0,01 cent per gesprongen meter of gevaren kilometer en uiteraard zelf een maximum sponsorbedrag bepalen! Zelfs als je mij voor maximaal 1 euro zou sponsoren, zou dat enorm veel voor mij betekenen! Elk beetje helpt !!

Mag ik jou met trots een van mijn sponsors noemen!?

Help ons om de deelnemers even helemaal niets anders aan hun hoofd te laten hebben dan wind, water en plezier!

Als je meer wilt weten over Kite4Life, ga dan naar www.kite4lifefoundation.org

Wil je mijn kite-verhalen volgen? Dat kan op mijn instagram onder de naam @mrsfeisty.

In de eerste week van juni zal het gesponsorde bedrag opgehaald worden.

nl_NLNL